• +389 2 312 16 28
  • info@adra.com.mk
  • Mon - Fri: 9:00 - 17:00

Ние го градиме вашиот сон

ДГТУ АДРА дооел – Скопје

Ул. 11 Октомври 86/2-1

1000 Скопје, Р.Македонија

телефон: 02 312 16 28